Tijdens een Open-dag van het Centrum van Kunst en Cultuur in Zoetermeer wordt Sari spontaan verliefd op het sprookjesachtige instrument, de harp. Ze begint op haar zesde met het volgen van harplessen bij Nicolette Schaap aan het CKC. Het wordt snel duidelijk dat dit instrument haar passie is.

Sari wint in 2009 het EVO-CKC muziekconcours in de leeftijdscategorie dertien tot en met zestien jaar. Vanaf 2010 volgt Sari naast de middelbare school, de vooropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam(AHK) bij Erika Waardenburg en wordt na twee jaar toegelaten tot de studie. Aan het einde van haar eerste jaar Bachelor behaalt ze haar propedeuse. Ze volgt het vak orkestspel bij Sandrine Chatron. Als onderdeel van haar opleiding begint ze in 2013 met het geven van harplessen. In 2016 studeert ze af aan het Conservatorium van Amsterdam / Bachelor of Music Harp met een 8,5 als eindcijfer. Aansluitend volgt Sari de opleiding tot muziekdocent aan het conservatorium van Amsterdam die ze succesvol afsluit in 2018.

Sari heeft masterclasses gevolgd bij Skaila Kanga, Gwyneth Wentink, Lavinia Meijer, Masumi Nagasawa (enkelvoudige pedaalharp), Constance Allanic (oude muziek) en een Jazz Harp Cursus bij Rosetty de Ruiter. In 2014 vraagt rapper Akwasi haar als bandlid voor zijn project Daar Ergens. Sari brengt haar eerste CD ‘One’ uit in 2019 met pianostukken van Herman Beeftink die ze bewerkt voor de harp.

Vaste les locaties zijn:
• De Gooische Muziekschool, Bussum
• CKV Almere
• Eigen harpstudio, Amsterdam-Noord
• Muziekcentrum Zuidoost, Amsterdam-Zuidoost

Sari bespeelt een Lyon & Healy Style 85-E, Dusty String FH36S en een elektroakoestische Camac Little Big Blue.